Over Diane

Eind 1999 heb ik me na een stage en werkperiode (1997-1999) in London in Amsterdam gevestigd als edelsmid.
Mijn jarenlange ervaring en uitstekende vakmanschap maken dat ik je wensen haarfijn weet om te zetten naar het sieraad van je dromen. Of je op zoek bent naar trouwringen, een geboortesieraad(werpgoud), een gedenksieraad of een sieraad voor jezelf, bij mij ben je aan het goede adres. Ik verwerk veel “oud-goud” in mijn ontwerpen, door je oude goud te hergebruiken denken we niet alleen aan het milieu maar het is ook nog eens leuk om te weten dat je al de herinneringen aan eerdere sieraden nog steeds met je meedraagt. Dus neem je oude sieraden (of die van een dierbare)mee en dan kijken we wat we ervan kunnen maken. Je kunt een keuze maken uit mijn collectie of samen met mij een sieraad speciaal voor jou ontwerpen.

BeursVanBerlage copyDiane’s atelier

Mijn atelier bevindt zich in de Beurs van Berlage, een van Amsterdams iconen, gebouwd door ambachtslieden onder bezielende leiding van Berlage. Waar mooier een ambacht uit te voeren dan op zo’n inspirerende, historische plek.
Je bent van harte welkom mijn atelier te bezoeken. Ik werk op afspraak om er zo zeker van te zijn dat ik iedereen de volledige aandacht kan geven die ze verdienen. Dit is voor mij een essentieel deel van het ontwerpproces om ervoor te zorgen dat het gewenste eindresultaat behaalt wordt. Maar ben je toevallig in de buurt en heb je zin om even te komen kijken dan mag je je altijd melden bij de hoofdingang van de Beurs van Berlage, Damrak 243 en kijken of ik tijd heb. Of bel me even van te voren op 06 43 58 50 58.

galerij-kantoren-beurs-van-berlage-amsterdamInterieur van de Goederenbeurs

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *